Sportlink

Sportlink

Geachte (ere) leden van Flying Petrels,

Via deze weg willen wij u informeren over de manieren waarop u of uw familie wedstrijden van Flying Petrels kunt vinden.

De app:
U kunt via uw mobiele telefoon, kan alleen bij smartphone, of uw tablet in de appstore behorend bij uw apparaat de app ” KNBSB competitie” downloaden. U dient u dan eerst te registreren. Dit kunt u doen met uw eigen e-mailadres, zelfs wanneer dit e-mailadres niet bekend is bij Flying Petrels. U maakt uw eigen wachtwoord aan en klikt vervolgens op ” Registreren”. Uw krijgt via uw opgegeven e-mailadres een activatiemail hierin is een link meegestuurd. Wanneer u op de link klikt activeert u uw account. U kunt nu in de app “KNBSB competitie”  inloggen met het door uw geregistreerde e-mailadres met wachtwoord.
Mocht u met een emailadres u geregistreerd hebben welke niet bekend is bij een honk- of softbal vereniging in Nederland, krijgt u een melding hier kunt u kiezen voor “ga verder als toeschouwer”. U bent nu in de KNBSB competitie app. U kunt nu naar personen, verenigingen, teams en accommodatie zoeken.
U zoekt bij ” verenigingen” naar Flying Petrels, bij zoekresultaten komt nu Flying Petrels te staan inclusief het logo van Flying Petrels. U klikt hierop nu komt in het overzicht van Flying Petrels. Rechts in het donkerblauwe balkje ziet u een ster staan. Wanneer u deze aanklikt voegt u Flying Petrels toe aan uw favorieten. U hoeft dan niet meer te zoeken naar Flying Petrels. Deze staat in uw persoonlijke overzicht.

In het overzicht van Flying Petrels ziet u een overzicht van alle wedstrijden, van alle teams. U kunt door op “teams” te klikken ook de wedstrijden van een team naar wens inzien.

De KNBSB site: Tevens is het mogelijk door via de site van de KNBSB de wedstrijden van een competitie naar wens in te zien. U dient hiervoor wel op de hoogte te zijn van de competities waarin de teams spelen. Via de KNBSB site is het niet mogelijk om alle wedstrijden van een team te filteren.

Hieronder vind u een overzicht van de competities van alle teams:
Honkbal senioren 1   2de klasse poule D
Honkbal senioren 2    4de klasse poule C
Honkbal junioren        3de klasse poule D
Honkbal aspiranten    3de klasse poule D
Honkbal pupillen        3de klasse poule A

Softbal dames 1        3de klasse poule C
Softbal dames 2        4de klasse poule C
Softbal heren 1          2de klasse poule B
Softbal heren 2          3de klasse poule D

Door |2019-04-09T22:08:35+01:0009-04-2019|Nieuws|0 Reacties

Laat een reactie achter

FEEDBACK
close slider

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten over deze site?
Dan verzoeken wij u dit formulier hiervoor te gebruiken.
Wij zijn erg dankbaar voor alle feedback die wij van u krijgen!