Rabobank clubkas campagne 2019

Rabobank clubkas campagne 2019

Bij de Rabobank Clubkas Campagne wordt €100.000,- beschikbaar gesteld. Dit bedrag wordt verdeeld door de stemmen van de Rabobank leden. Flying Petrels is één van de verenigingen die uw stemmen kan gebruiken.

De stemperiode is van 23 april 2019 tot en met 14 mei 2019. Elk lid mag vijf stemmen (en maximaal twee stemmen per club) uitbrengen. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post hun stembiljet met meer informatie. Op deze manier beslissen onze leden mee in de verdeling van het coöperatief dividend.

Hoe wordt u lid?

Deelnemende verenigingen hoeven geen lid te zijn van Rabobank Waterland en Omstreken. Klanten die stemmen willen wel! Het lidmaatschap is eenvoudig en gratis aan te vragen voor klanten die 18 jaar of ouder zijn. In de Rabobank Bankieren App kunnen klanten zien of zij lid zijn; via Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen.

Op www.rabobank.nl vindt u onderaan de homepage een rubriek ‘Leden’ of ‘Waarmee kunnen wij u helpen?’. Via deze keuzes komt u op www.rabobank.nl/particulieren/leden en kunt u het lidmaatschap aanvragen. Wie na 1 april lid wordt, kan pas stemmen voor de volgende editie van de Rabobank Clubkas Campagne.

Word nu lid en stem in de stemperiode op Flying Petrels!
Alvast bedankt.

Door |2019-03-15T10:48:08+01:0015-03-2019|Nieuws|0 Reacties

Laat een reactie achter

FEEDBACK
close slider

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten over deze site?
Dan verzoeken wij u dit formulier hiervoor te gebruiken.
Wij zijn erg dankbaar voor alle feedback die wij van u krijgen!