Jeugdweekend 14 & 15 juli 2018

Jeugdweekend 14 & 15 juli 2018

Jeugdweekend, 14-15 juli 2018
Wat een mooi begin van de dag. Het zonnetje schijnt, de temperatuur is heerlijk. Om 11.00 uur komen de vrijwilligers binnen om de dag door te nemen en de voorbereidingen te treffen.

Rond 12.30 uur worden de jeugdleden verwacht voor het jeugdweekend. Om 13.00 uur begint de warming-up, daarna worden er groepjes gemaakt en verdeeld over de diverse velden. Er wordt een honkbal- en softbal clinic gegeven waarin aandacht is voor slaan, fielden, gooien en vangen. Natuurlijk is er ook nog een pauze met limonade en bakjes fruit. Aan het einde van de clinic wordt er een onderling partijtje gehouden waarbij de diverse groepen gemengd worden.

Na de clinic gaat de jeugd lekker uitrusten en wordt het avondeten bereid. Met als toetje een heerlijk bakje ijs. Na het avondeten worden de tenten door de pupillen, aspiranten en junioren opgebouwd. Ondertussen zijn de ouders van de Beeballers  gearriveerd.

Dan is het tijd voor het avondspel:Levend Stratego. Met als afsluiting het spel: Weerwolven. Dan wordt het toch echt tijd om de tenten op te zoeken.

Zondag, tussen 7 en 8 uur, melden de eersten zich. Na wat gedronken te hebben gaan ze onder begeleiding zwerfvuil rapen voor ons project. Bij terugkomst staat het ontbijt buiten klaar. Ondertussen arriveren de ouders ook. Hierna is het tijd om de tenten af te breken en de boel op te ruimen.

Wat was het een ontzettend leuk en gezellig weekend. Iedereen heeft zo ontzettend zijn best gedaan en was zo enthousiast! Wij willen de jeugd bedanken voor de aanwezigheid en de enthousiaste deelname en alle vrijwilligers want zonder jullie hulp zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Tot volgend jaar!

Door |2018-10-03T23:12:30+01:0003-10-2018|Nieuws|0 Reacties

Laat een reactie achter

FEEDBACK
close slider

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten over deze site?
Dan verzoeken wij u dit formulier hiervoor te gebruiken.
Wij zijn erg dankbaar voor alle feedback die wij van u krijgen!