Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Hieronder ziet u een landkaart met daarop de locatie van Flying Petrels. Onder de landkaart kunt u uw adres invoeren in het vakje "Vertrekpunt". Voer uw adres volgens deze voorbeelden in "Beethovenlaan 33, Purmerend" of "Auteurstraat 111, Hoorn" en druk dan op de knop "Bereken Route". De routeinformatie wordt dan berekend vanaf uw adres naar Flying Petrels, naar de grote parkeerplaats van Sporthal De Beukenkamp (zie 'Parkeerterrein 1' hieronder bij Parkeermogelijkheden en GPS Coördinaten). Onderaan deze pagina kunt u ook een fiets- of wandelroute berekenen.

Heb je een TomTom? Voeg Flying Petrels eenvoudig toe via deze knop: Add-To-TomTom

Vertrekpunt:

Auto

Vanuit alle richtingen A7 afslag Purmerend-Noord (afrit 6) richting Purmerend. Dan 1e afslag rechts Purmerend-Overwhere, tussen de flats door, passeer drie rotonde's, dan bij de 1e kruising met stoplichten linksaf; dit is de Van IJsendijkstraat. Rechtdoor tot aan sporthal "De Beukenkamp", links parkeerterrein. Ingang complex "Petrels" tegenover de sporthal, naast voetbalvereniging "Purmersteijn" (stukje fietspad en dan bruggetje over).

Openbaar vervoer

Met de trein uitstappen op station Purmerend-Overwhere. Complex ligt aan andere kant van het spoor. Met de bus: tot halte Sportlaan. Ingang complex tegenover de sporthal.

Parkeermogelijkheden en GPS Coördinaten

 • Parkeerterrein 1 (groot, bij de Beukenkamp)
  Sporthal De Beukenkamp, Van IJsendijkstraat 365, 1442 LB Purmerend, Noord-Holland
  52°30'53.31" N
  4°58'18.72" E
 • Parkeerterrein 2 (klein, bij sportcomplex De Dop)
  Sportpark De Dop, Van IJsendijkstraat 66, 1442 CR Purmerend
  52°30'45.38" N
  4°58'02.73" E
 • Clubhuis
  52°30'48.29" N
  4°58'11.38" E

Nederlandse Honk- en Softbalverenigingen

icon_external Klik hier voor alle verenigingen van de KNBSB in Google Maps.


Met de fiets

Komt u met de fiets? Dan wordt er een andere route berekend. Geef hieronder uw startadres. Dan wordt een fietsroute naar de Flying Petrels berekend.

Vertrekpunt:


Te Voet

Komt u te voet? Dan wordt er een andere route berekend. Geef hieronder uw startadres. Dan wordt een wandelroute naar de Flying Petrels berekend.

Vertrekpunt:

 

Van IJsendijkstraat 140, 1442 CS