Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

In ons clubhuis is draadloos (WiFi) internet beschikbaar. Het gebruik hiervan is kosteloos. Wel gelden er enkele voorwaarden.
U logt in met een wachtwoord. Het wachtwoord zal zo nu en dan wijzigen en is verkrijgbaar in het clubhuis gedurende de openingstijden.

Het draadloos netwerk heeft één antenne; het signaal is in en om het clubhuis het sterkst.

Voorwaarden

Voorwaarden voor het gebruik van het draadloos (WiFi) netwerk en internet bij de FlyingPetrels:

  • Het is de gebruiker niet toegestaan om het draadloos netwerk en internet te gebruiken om spam, virussen en illegale software te verspreiden en/of te gebruiken voor zaken en/of activiteiten die op basis van Nederlands recht niet zijn toegestaan.
  • Voor wat betreft het gebruik van de beschikbaar gestelde bandbreedte geldt een zogeheten fair-use policy. In het belang van alle gebruikers is het niet toegestaan grote bestanden zoals bijvoorbeeld films en CD-image bestanden te down- dan wel te uploaden.
  • Honk- en Softbalvereniging FlyingPetrels behoudt zich het recht voor om de bandbreedte te beperken, filters toe te passen, zogeheten peer-to-peer verbindingen te blokkeren en om bepaalde apparaten op het netwerk tegen te houden. Ook indien specifieke websites een grote belasting vormen voor het netwerk, kunnen deze worden geblokkeerd. Deze maatregelen dienen het belang van alle gebruikers.


Door het wachtwoord in te voeren of door gebruik te maken van de internetzuil, gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en bevestigt u dat u deze onverkort zult respecteren.

Inloggen

Inloggen op het draadloos netwerk gaat als volgt:

  1. Laat uw computer de beschikbare netwerken zoeken (scannen);
  2. Selecteer FlyingPetrels;
  3. Laat uw computer verbinding maken met het netwerk;
  4. Voer het wachtwoord in zodra hierom gevraagd wordt;
  5. Selecteer bij voorkeur ‘Automatisch verbinden’, zodat bij een volgend bezoek het netwerk direct gebruikt wordt;
  6. Het draadloos netwerk is nu beschikbaar.

Neem voor meer informatie over internet, wifi, draadloos internet , etc. contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Cygnus InfrastructureDe Wifi apparatuur is beschikbaar gesteld door Cygnus Infrastructure.