Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Social MediaNaast de eigen formele website (www.flyingpetrels.nl), is Flying Petrels ook steeds meer terug te vinden op diverse social media sites. In 2011 is er een officiĆ«el Flying Petrels Twitter account opgericht. In 2012 is er een officiĆ«le Flying Petrels Facebook pagina opgericht evenals een Google+ account. De Facebook pagina en het Twitter account, zijn gekoppeld aan onze formele website. Wanneer een artikel wordt geplaatst op de formele website, verschijnt het artikel ook op de Facebook pagina en op Twitter, met een link naar de formele website. Google+ is niet gekoppeld aan de formele website. Het Google+ account wordt niet actief gebruikt.

De formele website is altijd leidend en bepalend. Indien de formele website niet de informatie verschaft die men verwacht, wend je dan tot de webmaster. De formele website en de Twitter en Facebook accounts zijn in beheer bij de webmaster.

Het komt voor dat via social media sneller zaken naar buiten worden gebracht (bijvoorbeeld trainingsdata) dan via de formele website. Dit is natuurlijk altijd goed bedoeld en valt ook niet tegen te houden. Maar we vragen aan een ieder om de communicatie te kanaliseren via de daartoe bedoelde kanalen.

Bij de gratie van verschillende persoonlijke initiatieven, bestaan er nogal wat FP uitingen in social media. Deze zijn met goede bedoelingen opgericht, maar vallen vaak buiten het beheer van Flying Petrels. Een voorbeeld is Facebookgroepen die door teams zelf zijn aangemaakt. In het Jaarverslag 2012 is een tabel opgenomen van toen bekende uitingen. Daarin staat een hele lijst Facebookpagina's en -groepen, buiten beheer van Flying Petrels. Hieronder nog eens samengevat de formele website en social media in beheer van Flying Petrels:

  1. Formele website: www.flyingpetrels.nl (aliassen: www.petrels.nl en www.flyingpetrels.com)
  2. Facebook: https://www.facebook.com/FlyingPetrels
  3. Twitter: https://twitter.com/flyingpetrels
  4. Google+: https://plus.google.com/111297615266667643016/about

Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met de webmaster.