Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Historie

softbal kampioen 2010 005

SB Mannen 1 - 2010
V.l.n.r. boven: Mike Maduro, Pieter Voet, Pepijn Blok, Michel Sierkstra, Zeeg de Voos, Koen Blauw, Erik de Roos, Erwin Koolen, Roel Tieman
V.l.n.r. onder: John Colina, Dennis Beekhof, Raymond Roussou, Menno Leeflang, Martijn Bolding

HB Junioren 1 Kampioen 2003

HBjun1-2003

V.l.n.r (achterste rij): Felix Mijné, James Bean, Erik de Roos, Daan van Ingen, Roel Tieman, Bart van Ingen, Jelle van der Linden en Fabian Wiewel.

V.l.n.r. (voorste rij): Frank van Naarden, Tim Streutker, Eddie Koning, ?, Roy Hulst, Kasper Visser en Thom Wiewel 

Opening scorebord

Zaterdag 27 april 2002 was het zover, de officiële opening van het scorebord en het in gebruik nemen van de geluidsinstallatie. Sjaak verwelkomde de gasten en de leden, en een glaasje champagne werd hun aangeboden. Hij bedankte veel mensen voor hun inzet en sponsoring van de materialen.

Onder genot van een drankje en een heerlijk hapje werden er bloemen overhandigd. De verzorging was wederom in handen van Corrie en Tiny en natuurlijk de Fam. Pieters. Na de mooie bedankwoorden was het de beurt aan René. Hij bedankte nogmaals de oudleden voor het initiatief nemen om een scorebord te plaatsen. Hun eerste geld werd 2 jaar geleden overhandigd aan het bestuur. Al lopende richting scorebord waarop de datum von die dag op geprojecteerd stond, konden de oudleden, Wim Gunzel, Ed van Kampen, Ted Holewijn en Jantine Swart (pa en ma op vakantie) de officiële opening verrichten.
Het bord werd gedraaid en onder applaus van leden, sponsors en HB 1 selectie werd de opening verricht.
Nadat dit gebeuren stond de honkbalwedstrijd van HB 1 op het programmo. Maarten mocht de geiuidsinstallatie in gebruik nemen. Met zijn headset liep en praatte hij de wedstrijd aan elkaar. Een mooi geluid, een mooi gebaar, een mooie dag.
Namens het bestuur, nogmaals, iedereen enorm bedankt voor hun inzet en alle vrije uurtjes die besteed zijn aan Petrels. BEDANKT !!!

scorebord_2002_1

scorebord_2002_2

 

HB Junioren 3 Kampioen 2001

De HB Junioren 3 zijn tegen de Beagles uit Bovenkarspel kampioen geworden van de regionale 3e klasse. Na een 17-9 overwinning  kon het team de champagnekurken laten knallen. Na een totaal van 15 gespeelde wedstrijden werd slechts 1x een gelijk- spel genoteerd. Het team scoorde liefst 305 runs en kreeg er slechts 55 tegen. 

 HBjun3-2001-2

 HBjun3-2001-1

Coach: Martin Lamb
Spelers: Lars van den Berg, Vincent Bos, Jasper Breebaart, Andrew Goldsteen, Patrick Goldsteen, Jesse Groenendaal, Robert van der Gullik, Max ten Have, Wesley Kuijper, Jordy Lamb, Wolfram Lenting, Barry Mantel en Sander Nouwens