Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Flying Petrels 50 Jaar

Op 30 oktober 2010 heeft Flying Petrels haar jubileumjaar afgesloten met de in ere herstelde medailleavond. In mei 2010 gaven we het startsein van het seizoen en een reeks festiviteiten met een fieldopener met receptie en een reunie. In de winter van 2009/2010 heeft ons hoofdveld een grote renovatie ondergaan, waardoor we er pas in mei 2010 weer voor het eerst gebruik van konden maken.

En dat leek ons een mooi moment om ons 50 jarig jubileumjaar officieel van start te laten gaan. Diverse leden en oud-leden hebben we mogen verwelkomen,  als ook vertegenwoordigers van o.a. SPURD, de Sportraad en de KNBSB en we mochten ons zelfs verheugen op een bezoek van onze wethouder sportzaken Monna Keijzer.

Twee weekenden In de maand juni en één weekend in september waren de velden volop bezet met teams die aan onze toernooien deelnamen. een en ander opgeluisterd met een springkussen (met water!) voor de jeugd en feestavonden met barbeque voor jong en oud, leden en oud leden, waarvan sommige het niet konden weerstaan om te zien of ze nog een bal konden raken. In september ontbrak ons Peanutscholentoernooi uiteraard niet en ook het traditionele mix softbaltoernooi vond weer plaats.

Op 30 oktober was dan het allerlaatste moment van 2010. Een feestavond voor iedereen, jong en oud, leden en geinteresseerden, waarbij onze allerjongsten een diploma of oorkonde mochten ontvangen en voor de andere teams de medailles voor diverse prestaties werden uitgereikt. Alle vrijwilligers hadden een avondje vrij en mochten eens lekker meefeesten zonder iets te hoeven doen deze keer. Welverdiend, omdat zij in dit bijzondere jaar weer veel werk verzet hebben om alles mogelijk te maken.Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest.

Al onze teams hebben dit jaar weer hun best gedaan in de competitie, waarbij drie teams zich kampioen 2010 mogen noemen. Softbal mannen 1, Honkbal junioren 2 en Honkbal aspiranten 1 hebben de eerste plaats in de competitie veroverd.