Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

AED-stickerFlying Petrels vind de gezondheid van haar leden en van onze medemens belangrijk. In die gedachte past het om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te hebben. Een AED kan simpelweg levens redden. Door tijdig bij een slachtoffer met een hartstilstand een AED in te zetten, wordt de kans op overleven enorm vergroot.

Het hebben van een AED is één, hem kunnen gebruiken is twee. Elk jaar worden via SPURD training voor het gebruik van een AED georganiseerd. In deze training leer je reanimeren en het gebruik van de AED. Flying Petrels doet daar aan mee, door tenminste het kader en bestuur deel te laten nemen aan deze trainingen. Bijvoorkeur elk jaar weer, zodat je weet hoe je moet handelen, mocht het onverhoopt nodig zijn.

De AED hangt in de scheidsrechterskleedkamer (1) en is voor iedereen toegankelijk met de sleutel van de toegangshekken van Flying Petrels. Er zit een duidelijke stikker op de deur.

Het is van nu af aan belangrijk, dat degene die als eerst de kantine opent, ook de deur van deze kleedkamer van het slot haalt, zodat men er in tijd van nood snel bij kan. En de laatste persoon die de kantine sluit ook deze deur weer op slot doet.

Heb je vragen over de AED of wil je meedoen met de training? Neem dan contact op met de secretaris.

Meer informatie over AED en levensreddende initiatieven: