Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Vanaf 14 december 2017 zal McDonald's Purmerend flyers van onze vereniging uit gaan delen aan alle jongeren van 8 tot en met 12 jaar. 

Dus bent u ook benieuwd naar de nieuwe flyer van Flying Petrels? Kom met uw (klein) kinderen, nichtjes, neefjes, buurkinderen naar McDonald's Purmerend en wie weet worden zij enthousiast over het honk- en softbal en mogen wij als vereniging hun als (potentieel) nieuw lid begroeten op een van onze trainingen.

20171214 173728
https://www.mcdonaldsrestaurant.nl/purmerend/

 

 

 

IMG 20171203 WA0003

Screenshot 20171201 132255

Super trots mogen wij als vereniging zijn op de jeugdleden die door middel van het verkopen van grote clubactie loten €500,00 hebben opgehaald. Dit bedrag kan de vereniging goed gebruiken.  

Nogmaals bedankt.

Het Bestuur 

 

 

Wij willen alle scheidsrechters en kantinemedewerkers bedanken die er dit seizoen weer voor gezorgd hebben dat de wedstrijden door konden gaan met een kantine die open was voor iets lekkers voor, na of tijdens de wedstrijd!

Vaak werd er op het laatste moment nog een wedstrijd voorzien van een scheidsrechter en kantinemedewerkers, daarvoor heel erg bedankt namens het wedstrijdsecretariaat en het bestuur! 

200314 scheidsrechter1
 

Er wordt met spoed gezocht naar een nieuw lid van de kascommissie voor 2 jaar.
Het afgelopen seizoen zult u  samen met R. Roussou ode kascommissie vormen, voor het aankomende seizoen zal op de algemene ledenvergadering een nieuwe medekascommissielid gezocht worden.

Voelt u zich aangesproken? Het gaat om een avond. Mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Subcategorieƫn

Sommige Wist-u-Dat berichten, die ook via mail worden verstuurd, komen terug in deze rubriek.