Sponsors & Adverteerders

Fifites
Van 't Hek
JP Watersport

logo-sponsorkliks 100 100

Verjaardagen

 

Volg Flying Petrels op Facebook Volg Flying Petrels op Twitter AED bij Flying Petrels

Power Petrels

Zondag 5 april 2015
Net thuis van een fantastische dag met de Power Petrels. Onze kanjers hebben een top toernooi gespeeld in Uithoorn. Met 2 keer winst en 1 x klein verlies(je) hebben ze het echt uitstekend gedaan. Er gebeurde echt van alles. Mooi teamwerk tussen Jamie A en Finn zorgden vooral in wedstrijd 2 tot een paar mooie outs achter elkaar. Milan en Jamie bleken ook een top combinatie en zowel samen als apart hadden ze ook wat outs. We hadden een zonnetje in huis, echt Sparkling was Suleika.... Als kleinste en jongste van echt allemaal sloeg ze de bal toch echt een paar keer mooi weg. De ballen haalde ze goed op in het achterveld en als catcher was ze te schattig. De ballen vlogen op een gegeven moment zo om de oren dat het publiek helemaal enthousiast werd. Een homerun van Milan, Bas met een klapper, gevolgd door Finn en Jamie met een paar goeie meppen. Mauro die helaas een blessure had was een echte teamplayer en heeft zijn team op sublieme wijze bijgestaan met de opstelling, de line up en het halen van de knuppels. Echt een topper. Verder waren Randy en Senna ook goed bezig. Het was een team en dat straalde ze ook uit. Uit volle borst werd elke wedstrijd hun yell ten gehore gebracht.
Goede tegenstanders en leuk publiek. Ik heb genoten .Het was een leuke dag waarin blijkt dat je nooit te oud bent om te leren, kreten zoals ow wacht ff overnieuw want het was niet hard genoeg die kon ik nog niet in deze vorm:) Moe, maar trots ploffen we op de bank om helemaal niks meer te doen.
Iedereen een vrolijk Pasen nog. Tot volgende keer, Linda Zeilstra

Beste mensen,

Komende zaterdag is de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Dan spelen we om 11 uur in Lelystad tegen de Falcons.

Lelystad is best ver. Het is zeker een uur rijden. Het maakt niet uit of je via Amsterdam rijdt of over de dijk Enkhuizen-Lelystad. Het adres van het sportpark is Beginweg 3 in Lelystad. Om kwart over tien willen we aanwezig zijn in Lelystad. Vertrek dus zeker om 9:15 uur vanuit Purmerend.

Mochten er mensen zijn die niet kunnen rijden, of het simpelweg te ver vinden, laat het weten. Dan kan ik het vervoer verder coördineren.

Ik heb net contact gehad met hun teammanager. Het is een ploeg met derdejaars beeballers, aangevuld met een paar jonge kinderen. Ze hebben er dertien, al weten ze nog niet of iedereen komt.

Wel heb ik de afspraak met hun teammanager om vrijdag nog even te bellen. Op zich wordt het mooi weer, maar mocht het zo zijn dat er een voorspelling is dat het zaterdag onder de vijf graden wordt, dan moeten we afvragen of dat niet te koud is. Dus vrijdagmiddag zal er definitief een klap op worden gegeven.

Hopelijk tot zaterdag!

Klaas Jan
0628877475