Beeball Scholen Toernooi 28 september 2019

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Helaas hebben wij het Beeball Scholen Toernooi van aanstaande zaterdag 28 september moeten aflassen omdat er te weinig aanmeldingen binnen zijn gekomen. Excuses voor het ongemak. Volgend jaar wordt het Beeball Scholen Toernooi opnieuw georganiseerd en hopen dan op meer animo. Datum volgt nog.
 
Voor vragen kan contact opgenomen worden met evenementenflyingpetrels@gmail.com
 
————————————————————————-

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert HSV Flying Petrels het 42e Beeball Scholen Toernooi. Het Scholen Toernooi wordt georganiseerd voor groep 5, 6 en 7.

Het wedstrijdprogramma begint rond 10.00 uur voor de groepen 5, 6 en 7, afhankelijk van het aantal teams, en eindigt rond 13.00 uur met een prijsuitreiking. Wij vragen de teams om om 09.30 uur aanwezig te zijn.

De indeling gaat naar groepsindeling. Er is een poule van groep 5, een poule van groep 6 en een poule van groep 7. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het ook mogelijk dat er een gecombineerde poule komt van groep 5/6/7.

In de poule mogen wel jongere, maar beslist geen oudere kinderen mee doen. Een team bestaat uit acht tot tien spelers/sters. De teams mogen uit zowel jongens als meisjes bestaan.

Aan dit toernooi zijn geen kosten verbonden.

Voor de kinderen die vóór het toernooi wat willen oefenen zijn er op de woensdagmiddagen 4, 11 en 18 september inlooptrainingen. Deze trainingen zijn van 16.00 uur tot 17.00 uur. Gaarne deze informatie aan de ouders doorgeven!

Voor vragen of aanmelding; neem contact op met de evenementencommissie via evenementenflyingpetrels@gmail.com

Geef een reactie