CabbageBall2018-07-04T01:35:54+01:00

Chocolate City CabbageBall

Na jaren lang actief te zijn binnen de honk- & softbal wereld zocht Cardy Brown een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarin hij een ieder kon laten kennis maken met zijn passie.
In 2014 richtte hij een slowpitch team op genaamd Chocolate City. Dit team bestond uit oud honk en softbal spelers, met zijn team speelde hij op diverse toernooien zowel in het binnen als buitenland en behaalde daarbij de nodige successen.

Via via leerde Cardy het fenomeen Cabbageball kennen welk op dat moment populair was in de Verenigde Staten. Het spel werd gespeeld door zowel jong als oud, waarbij het spel voor een ieder toegankelijk was. Het spel wordt zonder handschoenen gespeeld, dit maakt het een veilige en leuke sport voor alle leeftijden.

Twee jaar later introduceerde Cardy dit als eerste persoon in Nederland en Europa. Al snel bleek er genoeg animo en vraag naar te zijn.
Met als doel mensen met elkaar te verbinden heeft hij in 2017 Purmerend kennis laten maken met zijn concept. Een concept waarbij er op een sportieve manier maar vooral ontspannen sfeer nieuwe vriendschappen maar vooral veel plezier ontstaan is.

We zijn er trots op om onze nieuwe site aan u te presenteren!

BEKIJK ONZE WEBSITE ←

FEEDBACK
close slider

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten over deze site?
Dan verzoeken wij u dit formulier hiervoor te gebruiken.
Wij zijn erg dankbaar voor alle feedback die wij van u krijgen!