Algemene ledenvergadering 18.03.2019

Algemene ledenvergadering 18.03.2019

Op 18 maart 2019 was de algemene ledenvergadering van de honk- en softbalvereniging Flying Petrels. Wij zetten graag de belangrijkste punten die besproken zijn voor u op een rijtje.

De nieuwe voorzitter van de Flying Petrels is Paul Kleingeld.
Miranda Sonderman- Verkade en Stephanie Pits-Pisano zijn officieel toegetreden tot het bestuur als penningmeesters.

Er wordt nog gezocht naar:

  • Een TC lid die het softbal op zich wil nemen en wil behartigen in het bestuur.
  • Daarnaast wordt er een derde tc-lid gezocht die Menno Leeflang en Roland Nieuwkoop wilt ondersteunen bij de honkbal en welke wil communiceren met het bestuur.
  • Een of twee personen die het kledingbeheer op zich willen nemen. Mocht u meer informatie over een van deze functies willen, kunt u mailen naar communicatie@flyingpetrels.nl

Het huishoudelijk reglement en de huisregels van de Flying Petrels zijn aangepast en zijn terug te vinden op de website. Neem een keer de tijd om deze door te nemen.

Tevens is er opnieuw een oproep gedaan ten behoeve van vrijwilligers in de kantine, schoonmaak, veldonderhoud, kantine onderhoud. Hoe meer mensen helpen hoe gezelliger het wordt en hoe minder draaglast elk persoon heeft.

Daarnaast zal het jaar 2020 een jubileumjaar voor Flying Petrels zijn, wilt u ondersteunen bij het organiseren en regelen van feestelijkheden voor dit jubileumjaar? Geef u dan op via evenementencommissie@flyingpetrels.nl

Door |2019-03-19T12:24:07+01:0019-03-2019|Nieuws|0 Reacties

Laat een reactie achter

FEEDBACK
close slider

WIJ WAARDEREN UW FEEDBACK

Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten over deze site?
Dan verzoeken wij u dit formulier hiervoor te gebruiken.
Wij zijn erg dankbaar voor alle feedback die wij van u krijgen!